muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Spot” on hänen villein yhteistyönsä

Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Spot” on hänen villein yhteistyönsä

juuri kun luulit Pharrellin olevan loppumassa ideoista hänen allekirjoitushenkilöstölleen, hän menee eteenpäin ja suunnittelee Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Spot”. Epäilemättä hänen villimmin lenkkarin yhteistyö, vaikka nämä eivät ehkä ole kaikille, ei ole epäilystäkään siitä, että he ovat hänen tähän mennessä monia houkuttelevia kenkäjä.

Vaikka tämä NMD on kirjaimellisesti vain vuotanut, jotkut lenkkarit ovat jo likistävän “Fred Flintstone” -tapahtumaa sen oranssin leopardin painatusten vuoksi. Suck-kaltaisesta promnitista, rohkeat viheralueet, jotka sitovat kaiken toisiinsa, kun taas läpinäkyvä harmaa nauhoitusjärjestelmä lisää vielä yhden värin kengään.

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Vastaavat EVA-pistokkeet reunustavat kirkkaan oranssia adidas-välipohjaa, ja takaosan ympärillä löydät yhteisiä tuotemerkkiä koskevia yksityiskohtia, jotka on varovasti kohokuvioitu kantapäähän, viimeistelemällä villin mutta fantastisen suunnittelun.

Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Fred Flintstone” on tarkoitus pudota osana suurempaa kokoelmaa, ja julkaisupäivän odotetaan julkistavan pian. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä tulevasta yhteistyöstä, ja siihen liittyvissä uutisissa Pharrell X Adidas Hu NMD S1 Ryat vie siluetin uusiin korkeuksiin!

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Yankeekicksin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *