muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Air Jordan 1 High OG “patentti kasvatettu” tulee yhteensä erityispakkauksia

Air Jordan 1 High OG “patentti kasvatettu” tulee yhteensä erityispakkauksia

tulevista Air Jordan 1 High OG “patentti -kasvatetuista” kuvista on kiertänyt jonkin aikaa, samoin kuin me reunamme paremmin Julkaisupäivä päivä päivältä, lukuisat lenkkarit ovat hyppineet lähinnä, mitä he saavat kasvattaa pitkään aikaan. Meillä on nyt vielä kattavampia kuvia, jotka esittelevät totuutta, että pari tulee yhteensä erikoislaatikoiden kanssa, joka riittää lähettämään lenkkaripäät vimmaksi.

Tarjoaa päivitetyn käsittelevän tavanomaisen Air Jordan 1 -laatikon, tällä kertaa mustan ja punaisen ilmeen ympärillä tarjoaa kiiltävän ulkonäön vastaamaan lenkkarien patenttihankaan. Pari sisältää myös Red Jumpman Hang Tag, toiminnon, jota ei ole nähty Air Jordan 1: llä useiden vuosien aikana.

Kuva Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG: n “patentti kasvatettu” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG: n “patentti kasvatettu” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Vaikka olemme jo jakaneet kattavan kuvan kyseisestä parista, jos et tunne heitä, on syytä huomata, että ne perustuvat OG Air Jordan 1: n “kasvatettuun” vuonna 1985, myös kulttiklassiseen aitona Graal-Status-lenkkarina. Ne heijastavat tarkan täsmälleen saman väriyhdistelmän, mutta valitsevat sen sijaan patenttahankaan selkeän kiiltävän ilmeen. Lisätietoja ovat ”perheen” kirjonta sisäkauluksessa sekä mustat nylonkielet.

Jos haluat poliisin tulevan Air Jordan 1: n korkean OG: n “patentin kasvattamisen”, muista pitää se lukittuna parhaiten täältä ainoan palveluntarjoajalle kaikista viimeisimmistä uutisista ja päivityksistä, kuten me tulemme Aivan ensin antaa sinun ymmärtää, kun löydämme lisätietoja. Kun olet täällä, katso tarkalleen kuinka voit poliisin tulevan Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail”!

Kuva Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG: n “patentti kasvatettu” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *