muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized Yeezy Foam Runner “Ocher” & “Vermilion” pudottavat tällä viikolla!

Yeezy Foam Runner “Ocher” & “Vermilion” pudottavat tällä viikolla!

Kanye West, tai meidän pitäisi sanoa, että olet jälleen takaisin siinä, tällä kertaa yhdellä, vaan kahdella Yeezy Foam Runner Colourwaysilla. Yksi hänen monista kunnianhimoisista siluetteistaan, hän työskenteli päivällä ja yöllä legendaarisen suunnittelijan Steven Smithin kanssa luodakseen nämä futuristiset tukkeet. Vaikka he olivat jokaisen vitsin takapuolen, kun he pudottivat ensimmäisen kerran vuonna 2019, nyt kaikki haluavat parin. Olitpa kova vaahto RNNR -keräilijä tai etsit ensimmäistä, et halua missata kahta paria, jotka julkaisevat tällä viikolla 29. lokakuuta!

Saapuessaan erittäin monipuoliseen “ocheriin” ja kauan odotettuun “vermilion”, entinen maalataan puhtaaseen beige-sävyyn, kun taas jälkimmäinen valitsee rohkean all-punaisen paletin, joka on kunnianosoitus legendaariselle “Red Local”. Nämä ovat eräitä EVA-vaahtoa ja leviä, ne ovat joitain eteenpäin suuntautuvimmista lenkkarista, joita voit ostaa tänään. Olemme sanoneet sen aiemmin ja sanomme sen uudelleen, mutta vaahtojuoksija on suunnitelma jalkineiden tulevaisuudelle.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Sarja rei’itystä kulkee koko Yeezysissä, ja välipohjan varrella löydät erityisen suuria, jotka antavat meille 700 ääntä. Kaiken pyöristämiseksi varovasti uritettu ulkopohja jalkojen alla keskeytetään yhdellä Adidas -logolla, joka toimii ainoana brändäysmuotona koko tukkeumassa.

Adidas Yeezy Foam Rnnr “Ocher” ja “Vermilion” pudottavat myöhemmin tällä viikolla 29. lokakuuta. “Ocher” on saatavana vain Adidasin kautta vahvistettuna, kun taas “Vermilion” on tarkoitus käynnistää joukon eri jälleenmyyjiä, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle parhaat mahdollisuudet kopioida! Kerro meille, mikä väri on eniten, ja niihin liittyvissä uutisissa Yeezy Slide “Ocher” putoaa myöhemmin tänä vuonna!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *