muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized AAPE X New Balance 703 on pudonnut kolmeen väriväylään

AAPE X New Balance 703 on pudonnut kolmeen väriväylään

japanilainen katuasu, joka tarvitaan uima -apulla, on säilyttänyt vahvan olemassaolon Streetwear -kohtauksessa Nigon lähtöä huolimatta vuonna 2013 – äskettäinen Lontoon lippulaivamyymälä ja stream Jalkineiden kumppanuudet todistavat tämän asian täysin. Saatuaan voimansa Bostonin jalkineiden etiketti uuden tasapainon kanssa kahdelle Camo-käsitellyt 2002R: n, Bape asettaa nyt alaosaansa valonheittimeen uudessa tasapainossa 703. Meillä on parempi katsaus AAPE X New Balance -tapahtumaan 703, samoin kuin tässä mitä vaadit tietää!

Uusi Balance 703 on polku, jolla on siluetti, joka on ollut arkistossa monien vuosien ajan, samoin kuin se, että se palasi hyllyille viime vuonna, se ei ole vieläkään yhtä näkyvä kuin muut markkinoilla olevat uudet tasapainon kunto -ohjaajat. NB703: n paksuisessa rakennuksessa on kuitenkin ehdottomasti muotitaidettavien lenkkarien päätä.

Kuva bapen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kumppanuus koostuu kolmesta perinteisestä väriaineesta: “musta”, “beige” ja “oliivi”, joissa kaikilla pareilla on mallin tavanomaisia ​​monikerroksisia paneeleja, jotka on valmistettu sekoituksesta kestäviä materiaaleja . Ulkopinnalla ei ole naamiointinauhaa, joka kehittyy, mutta se, joka pidetään hienovaraisena pohjallisten kautta, sen sijaan tyylikkäiden ilmeen ja liioiteltujen välipohjan järjestelmän alla yhdessä kielen AAPE -tuotemerkkiteemien kanssa sekä kantapää vetävät välilehdet yhtyeen ympäri.

Jos olet kova bape-fani, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että sinulla on silmäsi kuollut, kun se on asetettu AAPE X New Balance 703. Siinä tapauksessa, pysy lukittuna oikealle täältä kaikkiin uusiin uusiin tasapainotiedotteisiin , Bape -yhteistyön lisäksi. Samankaltaisissa uutisissa Deon Point on paljastanut Ideat X New Balance 57/40 “Get House Safe”.

Kuva bapen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva bapen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *