muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Erittäin koristeltu JJJJOOND X New Balance 992 saa maailmanlaajuisen julkaisun

Erittäin koristeltu JJJJOOND X New Balance 992 saa maailmanlaajuisen julkaisun

JJJJOOND X New Balance 992, joka esiteltiin ensimmäisen kerran viime kuukauden lopulla pelkästään JJJJOONDin kautta Internet-myymälässä, samoin kuin välitön loppuunmyyty. Erittäin hyped-pari on toinen yhteistyöhön perustuva Uusi tasapainotussuunnittelu Montreal-pohjaisesta tyylistudiosta, jota johtaa Justin Saunders, samoin kuin se on toistaiseksi ollut suuri menestys.

Vaikka monet etiketin fanit jätettiin tyytymättömäksi noudattamaan Internet-julkaisussa olevia ultrarajoitettuja, upea uutinen on, että pari näkee nyt laajemman maailmanlaajuisen julkaisun valitse jälleenmyyjien kautta. Jos olet halunnut saada kädet tähän rajoitetun erän pariin, nyt on sinun tilaisuutesi!

Kuva Mitan kautta

Kuva Mitan kautta
Kaksi 992: n väriväylää on rivitetty julkaisuun, ja ensimmäinen esittelee perinteisen uuden tasapainon harmaata ja toinen katettu metsä ympäristöystävällisessä huippuluokan ilmeessä. Molemmat parit on valmistettu premium -mokkanahasta kaikkialla, samoin kuin esittelevät ikonista uutta tasapainoa n logoa sekä JJJJOONDin allekirjoitusten kirjasintyyppilogon kantapää -välilehdissä.

Valkoiset ja purjehtimat keskiasteet kotiin molemmilla parilla, nauhoilla väriltään hienovarainen, mutta tyylikäs täydentävä kosketus. Nämä ovat ehdottomasti hyped -julkaisua, ja ne eivät ole helppoja saada käsiisi, uskotko niiden selviytymisen?

Kuva Mitan kautta

Kuva Mitan kautta
JJJJOOND X New Balance 992: t on asetettu julkaisuun 7. elokuuta valitse jälleenmyyjät ympäri maailmaa, joten varmista, että olet lukittu oikealle täältä ainoan toimittajan päälle, koska pidämme sinut ajan tasalla, joten seisot parasta Mahdollisuus kopioida! Kun olet täällä, tarkista Uuden tasapainon 327 erittäin puhdas vaatimattoman version!

Kuva Mitan kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *