muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings NIKE: llä on kaikkien tuotemerkkien korkein jälleenmyyntiarvo, tämän ylellisyyden lähetysraportin

NIKE: llä on kaikkien tuotemerkkien korkein jälleenmyyntiarvo, tämän ylellisyyden lähetysraportin

luksuskauppaalustan mukaan Therealreal paljasti tänään vuotuisen ylellisyyden lähetysraporttinsa, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan teollisuuden nykytilaa. Vuoden 2022 raportissa analysoitiin viime vuoden tammikuusta ja marraskuun välisenä aikana tietoja, ja se esitteli joitain oivallisia havaintoja. Kaikista tuotemerkeistä Nike, Rolex, Bottega Veneta, Chrome Hearts ja Hermès esittelivät merkittävimpiä jälleenmyyntiarvojen voittoja. Erityisesti Nike otti täällä johdon, kun myyntivuosi kasvoi 32%.

Todennäköisesti meneillään olevan dunk-hypeen ja erilaisten off-white- ja sacai-yhteistyöstöjen vuoksi viimeisen vuoden aikana, mahdollisesti tämä tilasto tulee joillekin yllättämättömäksi. On myös syytä huomata, että New Balancein yleinen jälleenmyyntiarvo nousi viime vuonna 61%, ja tämä suuntaus jatkuu todennäköisesti vuoteen 2022 runsaasti uusia yhteistyötä ja menestyvää GRS: ää, kuten 550 matkalla pian. Varmista, että se on lukittuna parhaiten täällä ainoana tarjoajalla kaikista viimeisimmistä jalkineuutisista ja päivityksistä, ja kun olet täällä, katso omaa lenkkaritbrändiraporttia, joka tutkii joitain tietoja, jotka kerät viime vuodesta!

Kuva sen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *