muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized Peep the Fragment Design X Air Jordan 3 “The Ten”

Peep the Fragment Design X Air Jordan 3 “The Ten”

ennen kuin Virgil Abloh liittyi Team Swooshiin, pitkäaikainen Nike-yhteistyökumppani Hiroshi Fujiwara työskenteli oman versionsa ikonisesta “The Ten” -kokoelmasta. Vaikka kohtalolla oli muita suunnitelmia hänelle, hän on nyt ottanut Instagramiin paljastaakseen, mikä olisi voinut olla fragmentisuunnittelu X Air Jordan 3 “Ten”.

Fujiwara antoi AJ3: lle täydellisen premium-päivityksen siluetti, jota ei ole vielä työskennellyt. Maalattu varkain harmaalla ja mustalla palettilla se on katettu joustavan mokkanan paneeleihin, joissa on loistavaa nahkaa, joka ympäröi mutaisia. Rei’itetyt elementit kulkevat nauhoitusjärjestelmään ja nilkkaan, lisäämällä syvyyttä aliarvioituun malliin.

Kuva Fujiwarahiroshin kautta
Siirrettynä alaspäin, sinulle esitetään täysin musta Nike Air -välipohja, jossa on tekninen sanamuoto juuri kuplan yläpuolella, ja kaiken pyöristämiseksi Fragmentin allekirjoitus Thunderbolt-aihe on hienosti tyhjennetty takaosaan, viimeistelee kengän.

Vaikka on turvallista sanoa, että fragmentisuunnittelu X Nike Air Jordan 3 “Ten” ei koskaan saa julkaisua, on mielenkiintoista nähdä, mikä olisi voinut olla. Tällaiset näytteet ja fragmentisuunnittelu X Nike Air Max 1 “The Ten” alapuolella esittävät kuinka erilaiset molemmat suunnittelijoiden estetiikka on, ja me mielellämme näkisimme oikean julkaisun joskus tulevaisuudessa. Kerro meille, jos tarttuisit pariin, ja siihen liittyvissä uutisissa Air Jordan 3 “Cool Gray” vuodelta 2007 on palannut!

Kuva Fujiwarahiroshin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *