muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Kymmenen kuumin lenkkarin julkaisu syyskuusta 2019

Kymmenen kuumin lenkkarin julkaisu syyskuusta 2019

, kun syyskuu oli varmasti yksi vuoden kylmimmistä kuukausista, se oli myös yksi kuumimmista, kun se koski lenkkarit. Täytetty reunaan joillakin Chitoe Aben, Kanye Westin ja Pharrell Williamsin hypeillä yhteistyöillä, muutamia mainitakseni myös joukon korkeaa lämpöä yleisiä julkaisuja!

Kaikki tämä teki kuukauden kymmenen kuumin lenkkarin julkaisun valitsemisesta erityisen vaikeaksi, mutta jatkimme sitä ja pääsimme sen läpi! Jos unohdat jotain näistä, varmista, että seuraat @ThesolerSestocks Twitterissä viimeisimpien ja suurimpien kouluttajien palautusten saavuttamiseksi!

Kuva pockwhowin kautta
Yeezy 700 v2 ‘hitaus’

Kanye West on keksintöjen mestari, ja juuri sen hän teki Yeezy 700 V2 ‘Inertialle’. Kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna 7. syyskuuta tämä kenkä tarkastelee maaliskuusta lähtien OG ‘Inertia’ -väriä, mutta antaa sille muutaman premium -tweakin täällä ja siellä, mukaan lukien 3M heijastava materiaali ja muokattu muotoilu. Jos et kopioinut näitä, unohdit rehellisesti.

Kuva TheHypeCollectorzin kautta
Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Happy ‘Black’

Skateboard P palasi bangilla 12. syyskuuta Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Happy ‘Black’ kanssa. Vain yksi neljästä villisti suositusta väreistä, jotka myytiin hetkessä, tämä kenkä merkitsee ensimmäistä ihmiskunnan kenkiä, jotka ovat mustalla varustettua välipohjaa, lukuun ottamatta Hyper Limited N.E.R.D -yhteistyötä. Kaikki tämä, pariksi erillisen kumipolun ulkopohjan kanssa, tekee tästä yhden vuoden parhaista kengistä.

Kuva lopun kautta. Vaatetus
sacai x nike ldwaffle ‘mänty vihreä’

Emme voi puhua kuukauden kuumimmista julkaisuista mainitsematta Sacai X Nike Ldwaffle ‘Pine Green’. Kenkä, joka lopulta putosi 12. syyskuuta useiden tuhoisten viivästysten jälkeen, tämä ei todellakaan ole Chitose Aben ensimmäinen Swoosh -yhteistyö, mutta se on varmasti yksi hänen parhaimmista. Kun otat dekonstruktion toiselle tasolle, jos sait W: n, voit voitti jättipotin, koska ne ovat erittäin rajoitettuja ja uskomattoman hypedejä.

Kuva Niken kautta
Skepta x nike shox tl ‘verinen kromi’

Britannian Grime MC palasi skepta x nike shox tl ‘Bloody Chromelle’ 12. syyskuuta ajaessaan Shox -aaltoon, joka on ottanut pelin myrskyn kautta. Heidän neljänä yhteistyönsä jälkeen vuoden 2017 AM97: n jälkeen vuoden 2017 jälkeen maalattiin salaa mustalla varjossa, ja punaiset aksentit ovat matkalla kuuluisaan Shox -välipohjaan. Ripaus kromia esiintyy myös swooshissa.

Kuva Niken kautta
Nikeâ mukauttaa huarache ‘valkoista’

Swoosh otti maailman kokonaan myrskyn kautta, kun se pudotti Nike -mukauttamisen Huarache ‘White’ 17. syyskuuta. Todella futuristinen lenkkari, jolla on huomattava malli käynnistykseen, on viimeisin lenkkari hyödyntää Beaverton-tuotemerkin itsenäistä Fatadapt-tekniikkaa, jota voidaan hallita itse kenkällä tai älypuhelimen tai älykellon sovelluksen kautta. Tulevaisuus on saapunut.

Kuva karjan kautta
Yeezy lisäys 350 V2 ‘Cloud White’

Kuukausien odottamisen jälkeen Yeezy -kasvu 350 V2 ‘Cloud White’ osui lopulta hyllyihin 21. syyskuuta, ja hype oli varmasti todellinen. Virheeton fuusio ‘kolminkertaisen valkoisen’, ‘staattisen’ ja ‘sinisen sävyn’ välillä, se putosi myös täydessä perhekoossa, jotta lapset ja taaperoikäiset voivat taivuttaa myös sydämelleen. Pak, korotus välipohjasta, joka on valmistettu kokonaan Promnknitistä, tekee näistä mukavimmista crepeistä, joita raha voi ostaa.

Kuva lopun kautta. Vaatetus
Airâ Jordan 1 ‘ensimmäisen luokan lento’

Kunnioittaen Michael Jordanin sisustettua uraa, Air Jordan 1 ‘ensimmäisen luokan lento’ ampui taivaalle 26. syyskuuta, ja se on toisella tasolla. Chock, joka on täynnä ilmailun inspiroimia yksityiskohtia, kolmionmuotoinen ”23” graafinen armahtaa kantapää, kun taas lennolle pääsytyyppinen viivakoodi saapuu takaosaan. Se ei kuitenkaan ole, koska löydät myös MJ: n allekirjoituksen, joka on kirjoitettu sivua pitkin ikään kuin hän allekirjoittaisi passinsa.

Kuva Adidasin kautta
OAMC X Adidas Type O-1L ‘Off-White’

Vaikka OAMC X Adidas -tyyppi O-1L ‘off-valkoinen’ voi kuulostaa melko omituiselta valinta kuukauden parhaimmille lenkkarille, se on täällä, koska se on kenkä, joka ajattelee laatikon ulkopuolella. 26. syyskuuta julkaistu, se on toisin kuin mitä olet koskaan nähnyt, ja se tekee siitä niin erityisen. Supreme’s Luke Meierin ja Carhartt Wipin Arnaud Faehin aivoriisi, tämä lenkkari kääntää varmasti päänsä minne ikinä menetkin.

Kuva Niken kautta
Nike Air Max 90 ‘uudet lajit’

GR -kenkä, joka käänsi teollisuuden päähänsä 28. syyskuuta, Nike Air Max 90 ‘uudet lajit’ vie ylellisyysmateriaaleja asteikosta – pun tarkoitettu. Materiaalien ylellisestä yhdistelmästä valmistettu pehmeä harmaa yläosa on vastakohta ruusun vaaleanpunaisella ja silmiinpistävällä vihreällä sävyllä, mikä johtaa matelijan estetiikkaan, joka varmasti kääntää päätä. Et voi puhua tästä AM90: stä mainitsematta tuon hullun dynaamisen ilmapohjan.

Kuva karjan kautta
Yeezy 700 v2 ‘sairaala sininen’

Aloitimme kuukauden 700 V2: llä ja lopetamme sen O: llaNe. Kenkä, jota kukaan Sneakerhead ei tiennyt tarvitsevansa, kunnes he putosivat 28. syyskuuta, Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ on mish -sose viime vuoden ‘staattisen’ vapautumisen ja edellä mainitun ‘hitauden’ välillä. Premium -materiaalien ottaminen uudelle tasolle tämä hieno, mutta silmiinpistävä julkaisu on varmasti yksi Kanye Westin parhaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *