muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Vapauta muistutus: Älä missaa valkoista X Air Jordan 2 Low!

Vapauta muistutus: Älä missaa valkoista X Air Jordan 2 Low!

Se on kulunut yli kuusi kuukautta, koska ensimmäisen ensimmäisen ensimmäisen pinta-alaisen matalan matalan vuotojen vuodot ja odotettavissa oleva yhteistyö on vihdoin kotiovellemme. Vaikka lukuisat lenkkarit eivät todellakaan olleet näillä pareilla kesäkuussa, kuormat sinusta ovat todella muuttaneet mieltäsi. Näin hype toimii. Aseta pudota huomenna 12. marraskuuta, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan palveluntarjoajan parasta mahdollisuutta kopioida!

Saapuessaan kahteen OG AJ2 -väriin, Virgil Abloh on injektoinut allekirjoituksensa purkamisen jokaiselle parille. Vaikka näitä ei valmisteta Italiassa, kuten alkuperäiset olivat, ne jatkavat ylellisyyttä, joka on nykyään harvinainen pelissä. Premium -kaatuneesta nahasta valmistettu “valkoinen” on korostettu dynaamisilla punaisilla sävyillä, kun taas kauniit siniset sävyt laskeutuvat “mustalle” kontrastin popin, joka varmasti kääntää päät.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Tietysti off-valkoinen perustaja ei voinut vain jättää heitä sellaiseksi. Löydät kunkin kengän mediaalipuolelle tulostetun teknisen sanan, kun Ablohin vetoketju on kiinnitetty nauhoihin. Nike Air -välipohja on etukäteen siirtämällä keskittymistä alaspäin vintage-tunnelmaan. Vaikka tämä saattaa tuntua vähän satunnaiselta, nämä halkeamat ovat todellisia yksilöllisiä skannauksia Michael Jordanin pelin kuluneesta parista. Kaikkien pyöristäminen on hänen ilmansa allekirjoitus nilkan ympärillä, viimeistelemällä erillisen suunnittelun.

Valkoinen X Nike Air Jordan 2 Low on asetettu laskeutumaan huomenna 12. marraskuuta! Kerro meille, minkä värin tunnet eniten, ja jos et ole varma, minkä kokoinen poliisi varmista, että tarkistat hyödyllisen Air Jordan 2 -kokoopas parhaiten täällä. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Union La X Air Jordan 2 “Grey Fog” on virallisesti paljastettu!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *