muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Tarkempi katsaus konsepteihin x nike sb dunk matala ‘vihreä hummeri’

Tarkempi katsaus konsepteihin x nike sb dunk matala ‘vihreä hummeri’

Travis Scottin itse, konseptit ja Nike SB: n vuotojen ja kiusantekijöiden jälkeen ovat virallisesti paljastaneet dunkin matalan ‘vihreän hummerin’, ja se tulee Tee sinusta vihreä kateutta!

Himoittujen käsitteiden jälkeen X Nike Sbâ Dunk matala ‘violetti hummeri’, tässä värissä on SB -pehmuste vuoren ja nilkan ympärillä, ja yksityiskohdat yläosassa, kuten lakattu roiske ja pinottu swoosh. Kengän sisällä vihreä tartaantulostus tarjoaa mielenkiintoisen suunnitteluvalinnan, kun taas kynsi-hihna viimeistelee seuraavan iteraation yhden kaikkien aikojen puhtaimmista, temaattisista SB-yhteistyöistä.

Kun eurooppalaiset fanit ovat jo pudonneet Kiinassa SNKRS -sovelluksen kautta, se on odotettava vähän kauemmin konsepteille x nike sb dunk matala ‘vihreä hummeri’! Lisäksi huhujen mukaan ‘oranssi hummeri’ on myös teoksissa, joten muista pitää se lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Travis Scott huomasi äskettäin taipuvan toisen Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’!

Jos aiot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Kuvia hypebeastin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *