muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized Italianin huippuluokan muotikoti Valentino on taivuta nämä vasta-aineet Valentinon “rokotetulla” hupparilla

Italianin huippuluokan muotikoti Valentino on taivuta nämä vasta-aineet Valentinon “rokotetulla” hupparilla

, Italian huippuluokan muotikoti on ryhtynyt yhteistyöhön UNICEF: n kanssa julkaisemaan rajoitetun version hupparin, joka mainostaa CoVAX-ohjelmaa.

Teos näkyy 100-prosenttisella huippuluokan puuvillarakennuksella ja on kehitetty rento istuvuuteen. Syvä musta sävy koristaa vaatteen ulkopuolelle tummanpunaisella korostuksella, joka toimii sen sijaan. Rinnan poikki on iso “rokotettu” allekirjoitus, Valentinon allekirjoitus “V” -logo on juuri yläpuolella. Jossain muualla hihassa “Cloney Fight It Out George Tag on esillä”.

Yhteistyöstä puhuessaan Valentinon innovatiivinen johtaja Pierpaolo Piccioli totesi, joustavuutta valitsemalla olla rokottamatta. Joustavuus on aina suojattava, samoin kuin meidän kaikkien on taisteltava joustavuuden puolesta, vaikka kunnioitetaan muita: joustavuus olla itse, ajatuksen joustavuus, rakkauden joustavuus, myös joustavuus paljastaa, samoin Taisteluna omien ideoidemme puolesta. Valitettavasti kaikilla mailla ei ole yhtä suurta pääsyä COVID-19-rokotteisiin. Tämän yhteistyön avulla Valentino tukee UNICEF: ää hengenpelastavien COVID_19-rokotteiden lähetyspyrkimyksissä. ”

Kappaleita tarjotaan tällä hetkellä Valentinon verkkosivuilla sekä komentavat 590 puntaa kustannustunnistetta, ja tulot menevät kohti UNICEF COVAX -ohjelmaa. Muissa uutisissa kiinni z ei ole tällä lopullisella sängyllä.

Kuva Valentinon kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *