muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Laita sopivuutesi napa-asentoon tällä Palace X Mercedes Collab

Laita sopivuutesi napa-asentoon tällä Palace X Mercedes Collab

sen jälkeen, kun heidän Crocs Classic Clog “Camo” julkaistiin pian, jota seuraa heidän M-vyöhykeyhteistyönsä viime kuun alussa, näyttää siltä, ​​että Lontoossa sijaitseva Streetwear Giants -palace ei näytä Merkkejä hidastumisesta milloin tahansa! Tuotemerkki on nyt yhdistänyt voimansa legendaarisen saksalaisen autoautojen tuottajan Mercedesin kanssa kapselikokoelmaan, joka on valmis antamaan sopivuuteen kilpa -reunalle.

Palatsin rakkauteen moottoriurheiluun, tämä yhteistyö sitoutuu saksalaisen valmistajan uskottavuuteen Palacen luovuuden avulla kapselin toimittamiseksi sekä selkeän että tyylikkään.

Kuva palatsin kautta
Kumppanuuden vaatteiden puolella on Gore-Tex-takit, laastari koristetut nahkayhdistyskikit, poolopaitit, hupparit, t-paidat ja tarvikkeet, jotka kaikki koristavat yhteistyöhalaisilla Palace Tri-Ferg ja AMG-logot. Kuuluisan Nürburgring Racetrackin ääriviivat esitetään myös valittua pukeutumista, ja myös pyöreät merkinnät esiintyvät.

Vaatteiden rinnalla suorituskykyvalmiista Mercedes AMG GT3: sta on lahjoitettu täydellä palatsilla kehitetyllä liverilla, ja se on varustettu saber-hammastiikerillä auton konepellissä. Tämän erilaisten palatsien logot on esitelty kaikkialla.

Kuva palatsin kautta
Koko kokoelma on saatavana Palacen verkkokaupassa 4. kesäkuuta, ja ennustamme, että sinun on työskenneltävä täydellä kaasulla, jotta sinulla on mahdollisuus kopioida jotain tästä. Muissa uutisissa Union La X Air Jordan 4 “Telt and Trail” -kokoelma paljastetaan virallisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *