muotiasusteet Archives University of Fashion Uncategorized Adidas Originals sekoittaa menneisyyden ja tulevaisuuden Eqt Zx: llä

Adidas Originals sekoittaa menneisyyden ja tulevaisuuden Eqt Zx: llä

ilman epäilyksen varjoa, Adidas Originals Eqt -linja on rullalla. 90 -luvulla maailmalle esitelty EQT: n tavoitteena oli tarjota kuluttajien jalkineita, jotka toimivat myös laitteena, tarjoamalla siten kaiken, mikä on elintärkeää eikä mitään, mikä ei ole.

Nyt seuraavaa julkaisua varten näyttää siltä, ​​että kolme raitaa sekoittaa menneisyyden ja tulevaisuuden EQT ZX: lle. Eqt ZX maalataan retrovärillä, joka ylpeilee täyspitkällä. Tämä lenkkari on valmistettu premium -mokkanahasta ja hengittävästä verkosta. Tämä lenkkari on ihanteellinen fuusio klassisesta ja nykyaikaisesta.

Melkein mitään muuta Adidas Originals Eqt ZX: stä ei tiedetä, joten muista pitää se lukittuna ainoalle toimittajalle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevassa kommenttiosassa! Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *