muotiasusteet Archives University of Fashion furnishings Täysi katsaus Palace X Adidas Superstar -kokoelmaan

Täysi katsaus Palace X Adidas Superstar -kokoelmaan

eilisen Shock -teaserin jälkeen, riippumaton brittiläinen rullalauta Brand Palace on nyt paljastanut viimeisimmän Adidas -yhteistyönsä. Perinteisen Adidas -supertähti -siluetin käsittelemällä tämä on pakollinen poliisi kaikenlaiselle lenkkarikokoelmalle, samoin kuin tässä mitä ymmärrämme tähän mennessä!

Saapuvat kolmeen ainutlaatuiseen väriväylään, mukaan lukien elinvoimainen voltti, puhdas valkoinen sekä varkain mustavalkoiset sävyt tekevät menetelmänsä perinteiseen kuoren varpaan ja välipohjaan perinteisen ilmeen vuoksi. Palatsin upouusi “P” -hahmo-maskotti on valmistettu premium-nahkayhdistelmästä sekä kiinnityspaikan kielellä, kun taas ylimääräinen tuotemerkki osuu kantapäähän, neljänneksen, pitsivinkkiin ja pohjallisiin.

Kaiken pyörittämiseksi rei’itetty kolme raitabrändiä osuu sekä sivuttaiseen että mediaaliseen sivupaneeliin, kun taas B-poika-tyyliset rasvaiset nauhat viimeistelee yksinkertaisen, mutta silmiinpistävän ilmeen, joka on pakko kääntää päätä tulevina vuosina.

Jos haluat pari Palace X Adidas Superstarsia, niiden on tarkoitus vähentyä Palace -verkkokaupassa ja tiilissä sekä laastimyymälöissä 7. kesäkuuta Euroopassa sekä Yhdysvalloissa ennen kuin hän leviää Japaniin jonain päivänä myöhemmin 8. kesäkuuta. Ymmärrämme, mikä väri on myötävaikuttamalla kiertoasi, ja kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *